It reizen

Zo regel je het perfecte teamuitje in Utrecht

Geplaatst op

Hoe verras je je collega’s nog met een écht origineel teamuitje in Utrecht? Een goede kans dat ze het avondje bowlen, de uitgekauwde escaperoom en de overbekende pooltafel ondertussen wel gezien hebben. Als jij de taak op je hebt genomen om een gave teamactiviteit neer te zetten, wil je ze waarschijnlijk op iets originelers trakteren. Als het even kan zelfs een dag waar ze nog heel veel jaar met plezier over napraten bij de koffieautomaat. Wat is dan een goede oplossing?

 

Zelf organiseren – of uitbesteden aan een eventaanbieder?

 

Natuurlijk kan je zelf tijd maken om een supervette Wie Is de Mol-dag vol spellen uit te denken. Of om een volledige kroegentocht door Utrecht met zelfbedachte uitdagingen te organiseren. Alle hulde als je dat lukt, maar de meesten van ons weten helaas gewoon niet hoe je zoiets moet aanpakken. 

 

De slimme oplossing is dan het inschakelen van de professionals – en gelukkig staan er in de regio Utrecht dan meerdere evenementenbureaus voor je klaar. Daar vind je een verrassend grote keuze aan aan sportieve uitjes, workshops, avonturenspellen en andere teamactiviteiten. Dit zijn een paar activiteiten van de pro’s die zo maar perfect zouden kunnen zijn voor jouw teamuitje in Utrecht.

 

Welk teamuitje past bij jouw team?

 

Zorg er wel voor dat de activiteit die je kiest aansluit bij het soort mensen dat voor jouw bedrijf werkt. De interesses verschillen namelijk flink tussen jonge en oude mensen, tussen actieve spelers en genieters, en tussen de afdeling financiën en de dames en heren aan de receptie. Willen al die mensen wel een spelshow naspelen of een bootcamp doen? Zijn ze stoer genoeg om een rally te houden of een schietclinic doen? Of lopen jouw afdelingsgenoten eerder warm voor lekkere cocktails en een BBQ? Hieronder staan drie genres populaire teamdagen om uit te kiezen.

 

Word deelnemer in een bekende spelshow

 

Hoe vaak heb je naar een spannende survival- of mysterieshow op tv gekeken en gedacht: ik wou dat ik hieraan kon meedoen? Dit is je kans! Een eventaanbieder zet jouw hele team in als kandidaten bij het kijkcijferkanon van jouw keuze. Ga puzzelen in Fort Boyard, ontmasker De Mol of vang de voorvluchtige in Manhunt – The Citygame. Ook een dagje Expeditie Robinson, een Veluwe Adventure Dag of een compleet weekend survivallen in Limburg of de Ardennen zouden zomaar eens het beste teamuitje ooit kunnen worden.

 

Ga voor octaangehalte, zwaardgekletter en paardenkrachten

 

Kan het jouw team niet woest genoeg worden op een teamuitje? Schrijf je dan in voor een rally, een combidag vol motorsporten, een brandweerworkshop of, jawel, een volledige militaire basistraining. Roofvogels temmen, zwaardvechten, je eigen oude auto slopen of racen op een jetski… dat zijn het soort wilde en originele teamdagen dat de werksleur volledig wegblaast.

 

Verbroeder op een gezellige en verrassende workshop

 

Ga je met je collega’s liever iets leuks én leerzaams doen op je dagje uit? Kies voor een workshop in alle soorten en maten. Schilderen als Herman Brood of Bob Ross, bier tappen of cocktails shaken, de salsa leren dansen of een traditionele haka uitvoeren… dit is maar een kleine greep uit het assortiment van een professioneel evenementenbureau. Blader online even rond, en je komt er snel achter wat jouw perfecte invulling van een gezellig teamuitje in Utrecht is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees steeds de blogs op onze site. Daarmee willen we je graag inspireren. Je gaat zeker de nodige dingen ontdekken: plekken, gewoontes, muziek en cultuur. Gewoon superleuk!

Contactgegevens

Via info @itreizen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden